aug månads händelser
8 September
Idag tröskade vår granne havren. Det blev så mycket havre att vår kärra nästan inte räckte till. I morgon ska jag med stor försiktighet köra hem allt och få det under tak.

Några intensiva veckor då jag nästan varit mer i Stockholm än i Törnevik. Förra helgen passade vi på att göra som 15 000 andra Linköpingsbor - vi gick på konsert i Vidingsjö och såg Lars Winnerbäck uppträda.
16 September
Tillbaka i Törnevik efter en hel veckas arbete i Madrid. Lyckligtvis var våra konferensrum och hotellet utrustade med luftkonditionering, solen sken utanför och temperaturen låg runt 30 grader. På kvällarna kunde man vandra runt i en närmast tropisk värme. Mattiderna är litet förvirrande för oss nordeuropeer. Restaurangerna öppnade först halv nio på kvällen!

Hittade faktiskt hästar även mitt i Madrid på Plaza Mayor, två extremt välryktade polishästar. Jag noterade dock att polisen inte använde hjälm!
30 September
Efter en händelserik period under vilken vi hunnit med att vara med vid Cecilia och Carls bröllop och efter det varit barnvakter under flera dagar åt vårt barnbarn Agnes. Trots att hon bara är halvåret så var hon ett fantastiskt stillsamt och skötsamt knyte!

Försökte fiska i helhen, första försöket resulterade bara i skräpfisk. Skam den som ger sig tänkte jag och la ut näten igår igen. Nu blev det kanske litet mer än planerat, 18 fina portionsabborrar och en gädda. Allt är filéat och omhändertaget men efteråt luktar man som en fiskaffär.