Clover Technology AB flyttar också till Aspegården!
Augusti månads händelser
4 september
Ungtupparna har kommit i målbrottet! Nu i veckan så började först en med ett litet hest och förvirrat kukkeliku och sedan har fler vågat sig på annat än att pipa. När galningarna blir för störiga får det nog bli grytan...

Vårt sto Vilja har åkt iväg till Kullersbro för att lära sig tölta. Efter en sommar med ridning i Törneviksbackarna och stora beten så är hon i toppform.

För mig har annars veckan inneburit att vardagslunken börjat igen efter en lång semester. Det blev en rivstart med möten i Stockholm, Lund och Linköping innan jag idag fick ge mig i kast med mitt kontor på FMV. Kommentarerna från arbetskamraterna i fikarummetr som inte sett mig på nästan tio veckor var råa men hjärtliga.

21 september
Vindstilla och fuktigt med dagg och dimma. Det är inte speciellt bra väder för att skörda havren men nu är det dags. Hälften tröskades i dag och vi hoppas att vädret står sig så resten kan komma under tak imorgon. Enda fördelen med vädret är att svampskogen är välfylld. Trattkantarellerna har börjat komma och jag försöker konkurrera, visserligen utan någon större framgång, med vildsvinen. Fast det är bättre än förra året. Vi har ju inte bott här så länge så det tar litet tid innan man hittar de bästa svampställena. Därför var det extra irriterande när jag förra året kom tillbaka till "mitt" trattkantarellställe och hittar en halv hektar sönderbökad skog.
Perla