Oktober månads händelser
14 Nov
Äntligen tillbaka efter en vecka i Baltimore där jag var på konferens. Man lär sig mycket nytt när man är på resa. Inte bara det som man föreläste om utan också att det finns stora inkomstklyftor i USA. Från det rika området kring den inre hamnen med sina Hilton och Mariott-hotell var det inte mer än några kvarter till slum med bottslighet och fattigdom. Statistiskt sett är sannolikheten att bli mördad här näst högst i hela USA! Nu aktade jag mig för att vistas i fel kvarter och kom hem utan problem.
29 Nov
På något vis smyger sig vintern närmare trots att vi haft en ovanligt varm period. Mörkret sänker sig tidigt på eftermiddagarna. Fast i år har vi verkligen kunnat använda den belysta ridbanan och det har varit perfekt underlag eftersom det är lagom fuktigt hela tiden. Strålkastarna över ridbanan lyser upp nästan hela gården men de är faktiskt ganska energisnåla. Förberedelserna inför vintern består annars bara av att jag provstartat snöslungan och tagit bort snurran från båten.

Köksrenoveringen tog ytterligare ett litet steg framåt när Göran från Falerums Kök var här igår för att mäta det sista innan de börjar tillverkningen.