September månads händelser
Första riktiga steget mot ett nytt kök tog vi i dag när Nykils El var här och drog nya kablar så vi kan ansluta en ny spis. Spisen beställde vi så snart elanslutningen var genomförd. Nu väntar vi bara på leverans!

Vi har ganska länge funderat på att byta ut vår gamla kösinredning från mitten av 1980-talet. Allt fungerar hyfsat men det känns litet murrigt och väldigt brunt. Nu har vi varit runt och tittat på olika köksinredningar, allt från IKEA till Kvänum. Det som vi till slut fastnat för är ett lokalproducerat Falerumskök. Man inser efter ett tag att det blir ett antal andra saker som också måste fixas: vatten, avlopp, el, tele, tapeter, kakel, mattor......
5 Okt
29 Okt
Rester från tiden då vi hade såg i viken dyker upp ibland. Jag fångade in den här stocken som drev i viken för ett par månader sedan och förtöjde vid bryggan. Nu var det dags att köra hem den och en annan litet klenare stock som Sjögården hade förtöjt vid badet. Krockar man med en stock av den här kalibern med en motorbåt i trettio knop så ska man nog ha både säkerhetsbälte och flytväst.
Sjön var blank, solen sken och det var riktigt varmt i luften!