Februari månads händelser
8 mar
Hit och dit, fram och tillbaka har mina resor i jobbet tagit mig sedan nyår. Oftast hinner jag inte se mycket av landet jag besöker. Av en slump, den taxichaufför som körde mig från flygplatsen i San Francisco nämnde att han var orolig för att gatorna kunde vara avstängda, så fick jag uppleva paraden i samband med det kinesiska nyåret. Jag och mina kollegor hittade en bra plats längs vägen där raden av företag, skolklasser, poliser och många andra drog förbi under tre timmar. En mängd smällare, stora och små drakar för att hålla de onda andarna borta inför "Tigerns år".
28 mar
Den här helgen var det prova-på tävling. För Maria och Saeta var det mycket nytt, första tävlingen och första gången i ridhus. Trots nervositet så gick allt riktigt bra. (Mer bilder finns på Flickr).

Under veckan har jag hunnit med att bli uppvaktad av mina vänner, jag fyllde ovanligt jämt för snart två månader sedan. De lyckades överraska mig totalt. I maskopi med Maria så hade de invaderat vårat hem, fixat mat och present.

Tisdag till fredag var jag i England, på tjänsteresa som vanligt. Under tiden så hann nästan all snö smälta här hemma. Tio grader varmt och riktigt kanonväder tog hårt på snön. Fast nu blir det väl översvämning istället.