Juni månads händelser
There are three kinds of people;
1.) The ones that learn by reading
2.) The few who learn by observation
3.) The rest of them have to pee on the electric fence for themselves.
3 juli
Semesterstart! Inledde årets ledighet med hårt fysiskt arbete. Stängsling och röjsågning är ansträngande men nyttigt för mig som mest sliter sittfläsket på jobbet. Eftersom allt verkar ligga på lagom avstånd blir det många kilometer till häst, på cykel eller till fots. Vädret verkar också stabilisera sig så nu håller vi tummarna att prognoserna infrias så vi kan slå och plasta till helgen. Visst ger regnskurarna vi haft vackra effekter som den dubbla regnbågen som vi såg igår kväll när jag hjälpte till att flytta Sjögårdens får.
10 juli
Vallskörden går lysande, idag blev det visserligen paus på grund av heldagsregn. Jag har inga fördomar(!) men hajade till när det satt en liten tjej med hästsvans i den stora traktorn som plastade vårt ensilage. Ska jag göra bort mig ännu mer ska jag väl säga att hon körde som en hel karl!!!
11 juli
Cafe Columbia Kisa - Matte Liegnell med Tvesövel.

Vi var på utflykt med Claes och Karin för att lyssna på lokal musik. Otroligt vacker sommarkväll med öschötska och finska toner. Mellansnacken och en del av låtarna fick oss i publiken att vrida oss av skratt. Ingen kan skämta om östgötar som skogsfolken i Kinda.
20 juli
Slottsturné
Hälsade på kompisar i Nyköping och gjorde en utflykt till Nynäs slott där vi handlade växter i orangeriet och fikade. På hemvägen från Nyköping blev det ett kort uppehåll på Löfsta slott för lunch.