Dec månads händelser
Januari blev en månad som mer eller mindre obemärkt bara försvann. Massor att göra på jobbet, mörkt och kallt när man är ledig. Mitt i allt en veckas vistelse i Paris. Tur att man sett sevärdheterna förut så man inte grämer sig över att tillbringa dagarna i ett konferensrum i en förort. En social tillställning hade dock våra värdar arrangerat med en gemensam middag på en restaurangbåt precis nedanför Eiffeltornet.
28 jan
3 feb
Blev en mikrosemester, flexledig på fredagen. Maria och jag reste till Stockholm för kultur, samvaro och god mat. Fantastisk tur med vädret: vindstilla, någon minus och strålande sol. Inledde med en fika med årets första semla på Vetekatten. Vi passade på att dra fördel av vädret och tog en lång promenad upp till Melkers, en vegetarisk restaurang, där vi trängdes med en mängd hungriga lunchgäster. Vandrade vidare på ovanför Stadsgårdskajen på Fjällgatan för att sedan ta oss ned på från Söders höjder nästan borta vid Fåfängan. Vi tog oss längs vattenkanten tillbaka till Fotografiska Museet. Riktigt kul utställning med bilder med David LaChapelle. Något trötta i benen och ögonen så avslutade vi med ett glas rött och en strålande utsikt över staden.

Dags att leta sig fram till Stureplan och hotellet. Efter en stunds vila så letade vi oss fram till en Italiensk restaurang där vi satte i oss så mycket mat att vi, som strandade valar, föll i sömn på vår säng.

Lördagen ägnade vi oss mest åt shopping av presenter till alla som fyller år nu under våren. Vad vi köpte får nog vara en hemlighet ett tag till!
7 mars
Tjänsteresa till San Francisco för en IT-säkerhetskonferens. Lååång resa. Fick trots intensivt schema tid för en biltur ner längs kusten och på återvägen en intensiv shoppingrunda på en stor outlet. Lunch på terassen till Pebble Beach, jag spelar inte golf men de som gör det vet vad jag menar. Utanför mitt hotell hade någon tappat ett ben! Bodde på Hilton men jag lärde mig tidigt i karriären att inte äta frukost på amerikanska hotell. Det blev därför på bacon, ägg, toast och frukt serverat i ett hål i väggen i form av en frukostrestaurang som drevs av asiater.
18 mars
När bredbandet kom till byn... Nja, vi är nog inte riktigt där ännu. Ett första tecken på att det närmar sig med optofiber är att vi har fått ett par slangar som sticker upp ur marken vid vägen. Vi har också några stora maskiner som står välbevakade vid gården. Innan de tog sin tillflykt hit så hade tjuvar givit sig på entreprenörernas maskin och stulit hjulen.
Helgen blev intensiv med årsmöte i Hulta Kretsloppsförening, en nästan milslång ridtur på Albina och pizza hos kompisar. Söndagen avslutades med besök på vår förnämliga biosalong i Rimforsa. För Maria och mig som för många år sedan läste nästan alla Maria Langs deckare så blev "Mördaren ljuger inte ensam" en riktig nostalgitripp.
31 mars
Påsklamm hos grannen! Strålande solsken om dagarna och tio minus på nätterna. Det verkar som den här vintern aldrig tar slut. Meterologerna talar om låst läge.