November månads händelser
26 december Vandring på Östgötaleden till Svensbo. Mycket folk som jagar, grillar och rör sig i skog och mark nu i coronatider. Ingen snö ännu men några minusgrader har vi till slut fått.

13 december . Gråare och tristare väder än de sista veckorna var det länge sedan jag upplevt. Några plusgrader, tjockt molntäcke och ett svagt duggregn till och från. Sysselsätter mig helst inomhus med byggprjojekt och matlagning.

Ny Z-dörr i stallet för att slippa alla de gråsparvar som passerade ovanför den gamla dörren. Ny tröskel fick det också bli. Förädling av kött i olika former genom olika experiment. Den elektriska röken har testats några gånger under hösten. Det har blivit både lax, abborre och lamm som fått passera. Korvstoppning var dock helt nytt för mig. Började med 2,5 kilo lammchorizo. Stoppandet av korven gick faktiskt riktigt smidigt. Slutresultatet har jag inte provat ännu - ska bli intressant att se hur det smakar. Litet mer rutin har vi på gårdagens köttbullstrillande då vildsvin blev omvandlat till julmat.

Vi fick också en tillfällig inackordering på gården i form av Flicka, ett travarsto.