November månads händelser

6 Dec
Åter efter en rad med resor både privat och i jobbet: Amsterdam, Helsingfors, Gdynia och Bryssel. Sedan som vanligt pendlande till Stockholm. Resan till Bryssel blev extra spännande eftersom det veckan innan var högsta nivån i risk för terrorism. När jag var där så var European Defence Agency som jag besökte bevakat av tre soldater beväpnade till tänderna. Den resan gick trots risk för terror bra, sämre gick fredagens resa till Stockholm. Stormen Helga drog in över mellansverige och stoppade all tågtrafik. Lyckades mot alla odds få ett hotellrum och kom hem nästan ett dygn sent.
30 Dec
Efter en rekordvarm december så har vintern kommit med några minusgrader och litet snö. Den 20 december tangerades värmerekordet för månaden med 12,5 grader, ungefär samma temperatur som midsommar! Kylan som sedan kom tvingade mig att ta upp båten ur sjön igår. Istäcket sträckte sig knappast ens ut till öppet vatten utanför vassen så det var inte så svårt att få upp båten. Hästarna är inte skodda för vinter ännu så det blev även paus i ridandet någon vecka.

Nu har vi börjat ta tag i vår veranda, fönster och dörrar är beställda från Lilla Rå Snickeri. Inte billigast men de har tid att lyssna och gjorde ett bra jobb senast med vår parytterdörr.

Ritningarna för utbyggnaden
är klara och byggaren räknar med att göra jobbet i maj. Om planerna går i lås så borde allt bli klart i god tid före sommaren.