mars månads händelser
4 april
En något udda arbetsuppgift för mig som kontorsråtta blev det när jag följde med på tester av utrustning i Arvidsjaur. Exotiskt och kul men rejält slitsamt. Precis hemkommen efter att ha kört många mil snöskoter under en och en halv dag så har jag muskelvärk i hela kroppen. I går var vädret i Arvidsjaur också på sitt allra bästa humör med vindstilla, några minusgrader och en strålande sol.
7 april
Nu har vi firat Marias femtioårsdag med huset fullt av gäster. En glad och trevlig afton tillsammans med vännerna. Återseende också av några vänner vi inte sett på många år.

Påsken brukar ju även förknippas med ägg. Fick precis lagom till helgen en hink med avelsägg som jag laddat kläckaren med. Som en variation från de vanliga hönsäggen fick det bli ankor. Hoppas därför att om cirka fyra veckor få en flock vita pekingankor.
Plötsligt - men inte oväntat - blev jag morfar när Agnes kom till världen. Med dagens utveckling där man skaffar barn senare och senare i livet så är det nog snart mer regel än undantag att många närmar sig åttioårsdagen när de får barnbarn. Kul att få barnbarn medan man fortfarande kan ta sig fram utan rullator!

Långhelgen kring Valborg blir ett välkommet avbrott i en mycket intensiv period på jobbet. Maria och jag på att göra en trevlig kvällstur till Kisa där vi var på Café Columbia och lyssnade på Edith Strindbergs trio. Mysig lokal och trevligt med litet levande musik som omväxling till mp3.

Efter att satt potatis och pysslat i trädgården så återstår bara att beskåda majbålet i Hulta, som det verkar så blir det i ett fantastiskt vårväder med sol och svag vind.
30 april