september månads händelser
19 oktober. Igår fanns knappt några löv på marken under hästkastanjen. Nu idag fick jag blåsa ihop och köra bort tre stora traktorskopor med löv. På sen eftermiddag kom också årets första snöflingor dansande. För två dagar sedan startade jag pelletspannan för säsongen. Det känns som om vintern kommer väldigt plötsligt i år!
27 oktober. Att bli pensionär innebär inte att man slutar jobba har jag upptäckt. Mitt gamla aktiebolag, Clover Technology AB, utgör grunden för mitt arbete som konsult i säkerhetsbranschen, Just nu med uppdrag att granska IT-system enligt Försvarsmaktens Krav på Säkerhetsfunktioner (KSF). Flera hundra krav som ska tolkas och omsättas i praktisk verklighet för att visa att man har ett säkert system. Även om många arbetar i området så verkar behovet av erfarna inom området vara oändligt.


Kuriosa - klöverbladet i bilden till vänster är resultat av mina första försök att utnyttja AI. Snabbt och enkelt att få fram acceptabla resultat även om det inte alltid blir som man tänkt sig från början.