September månads händelser
11 Oktober. Oj vad tiden bara flyger förbi! Mycket nya projekt både på jobbet och hemma som ska startas upp. Helgen rödfärgade vi fasadpanel eftersom fasad och fönster i huset ska uppgraderas. Det blev litet påskyndat eftersom det i hårt regnväder läckte in i skaven mellan nya och gamla delen av huset. Sedan håller jag på tillsammans med grannar att skissa på en brygganläggning vilket också tar tid.
Utöver jobbresor fram och åter nästan varje dag så är det potatisgrävande, hästträning, svampplockning och fiske som man också vill hinna med.
27 oktober. Hemma efter en resa till Baltimore. Passade på att besöka Washington förra helgen. Kul att matförsäljaren mitt bland alla monumenten som vi alla förknippar med USA sålde Afghansk snabbmat under firmanamnet "Kabuli Kebob"!!! Annars var det nog den utbredda fattigdomen i Baltimore som gjorde mest intryck denna vecka.
15 Oktober. Höstlöv är vackra men kastanjen ger varje år löv i otroliga mängder. Allt går inte som man planerat. Inomhus fick vi anledning att gå tillbaka till gamla tiders rutiner eftersom vår diskmaskin gav upp. Den beställda diskmaskinen blev skadad i transporten och leveransen dröjer. Vår solelanläggning hade blivit fel inkopplad, alla mätare fungerade utom det att elnätleverantörens elmätare bara visade vår förbrukning, inte hur mycket vi producerade. En eloge till vår solcellsinstallatör som blixtsnabbt skickade ut en elektriker som hittade och åtgärdade felet.