September månads händelser
13 okt
Ibland är det kul att fundera över statistik. Jag använder en app i min telefon som mäter hur långt jag ridit. Under året har jag hittills ridit 40 mil. Om jag istället för att återvända till Aspegården varje gång bara fortsatt ut i världen hade jag varit i Köpenhamn idag. Fast hästen är nog gladast över att få komma hem efter ridturerna!
5 okt
Strålande höstväder, visserligen dimmigt på morgonen men solen fräter så småningom bort det grå. Nu börjar kastanjen ge oss höstens arbetsläger då vi få räfsa ihop alla löv från vårt vårdträd.
Oktober blev en musikalisk månad. Musik i tre helt olika format: Lasse Winnerbäck tillsammans med 7500 andra i publiken, Anna Stadling som sjöng låtar av Jonny Cash på Backstage och slutligen filmen Monica Z som vi såg på Rimforsa Bio.
19 okt
27 okt
Den gångna veckan har Maria varit intensivt engagerad i Linköpings bostadsmarknad. Både sålt en bostadsrätt och köpte en annan. De som bor i stan har sommarstugor, vi som bor långt ute på landet har övernattningslägenheter istället. Vår nya adress blir på Sturegatan, nära teater, restauranger, resecentrum och Marias jobb.