Oktober månads händelser
7 november. Kameran har vilat denna månad så det blir en stämningsbild från förra månaden. Båten är kvar i sjön, nu är fisket som bäst! Vattentemperaturen ligger runt nio grader men det blir fina turer med båten när det inte blåser. Helgen inleddes med samordnad tuppslakt tillsammans med våra grannar. Fick demonstrera min "whizbang" fjäderplockningsmaskin. Grillkorv och gemensamt fika fick avrunda dagen.
26 november. En tillfällig(?) avmattning i coronaspridningen och resandet tar fart igen. I förra veckan en kort resa till Oslo för en IT-säkerhetskonferens som egentligen skulle ha genomförts för nästan två år sedan. Alla deltagarna verkade otroligt glada över att åter få möta kollegor i branschen.
Den sightseeing jag hann med blev bara en timslång kvällspromenad längs Karl Johan. Efter hemkomst på lördag kväll så bar det åter av till Malmö på tisdagen för några dagars intensivt arbete i ett projekt jag leder.
28 november. Efter julbordsfirande i Söderköping med vänner blev det tid att ta upp båten. Noterade att +3 grader i vattnet och ett lätt snöfall inte direkt lockade till någon längre båttur.