Oktober månads händelser

18 November. Återigen i USA. Den här gången på jobb i Alexandria, Virginia som är ett slags Gamla Linköping utanför Washington. Mycket intensiv vecka med bara några få timmar egen tid på tisdagkvällen efter dagens möte. Fick anledning att prova den nya kamerans förmåga att ta bilder i svagt ljus. Otroligt vacker kväll med fullmåne som speglade sig i Potomacfloden. Tyvärr reste jag bara med handbagage, stativet kom inte med den här gången men några bilder blev trots det ganska hyfsade.
7 November. Semester med Maria i New York. Med snöplig start, eftersom flygplanet som skulle ta oss från Linköping till Amsterdam drabbades av ett tekniskt fel, så blev vi nästan ett dygn försenade. Trots det så blev det en riktigt bra vecka med perfekt väder, sol och 16-20 grader. Massor av shopping och sevärdheter hann vi med.
28 November. Sista långresan före jul. Det blev en mycket intensiv månad med två USA-resor, en tur till Finland för att sedan avsluta med Grenoble i Frankrike. Den sista resan blev litet extra krånglig eftersom det inte finns flygförbindelser till Grenoble. Fick åka till Geneve och hyra bil där. Hade gott om tid när jag kom fram på sen eftermiddag så jag valde att undvika betalvägar i min GPS. Slingriga byvägar gjorde att resan tog lååång tid.

Efter mötet så hade jag en ledig kväll och kunde promenera runt litet i Grenoble och besökte bland annat julmarknaden och drack Vin Chaud. Frankrikes version av glögg.