April månads händelser
11 maj. Snickrat en blomlåda modell större till Marias dahlior. En och en halv traktorskopa med hästgödsel och sedan jord ovanpå. Nu borde det växa så det knakar!
Malle och jag tog en kort premiärtur med den nya cykelvagnen. Perfekt för en hund som är lagom stor - för stor för att åka i cykelkorg och för liten för att springa bredvid. Tillvänjningen har tagit ett par månader utan stress. Först inne, därefter transportbur i min bil och sedan rullat litet på gräsmattan.
24 maj. Gör om och gör rätt. Taket på verandan läckte på grund av felkonstruktion. Nu är Vårdnäs bygg här och åtgärdar problemen. Justera takfallet och förstärka takstolarna. Jag tog för säkerhets skull ner den antika kristallkronan!

Sakta men säkert blev även gästtoaletten klar. Målning, tapetsering, panel och inredning gjorde vi själva. Golv, rörmokeri och el fixade Ternstedts i Rimforsa. Så här i efterhand undrar jag hur man klarade sig utan dyckertpistol. Spika lister och sätta pärlspont blev plötsligt snabbt och enkelt.