April månads händelser

21 maj
Åter katter på gården! Doris (den svarta)och Diesel flyttade in idag. Viss försiktighet den första timmen när huset inspekterades men redan verkar de slappna av litet. Jag fick en utmaning att fotografera speciellt Doris, svarta katter är bland det svåraste fotoojekten jag vet.
Första spadtaget i tillbygget är taget! Så här såg det ut redan dag 2. Lilla Råå snickeri har gjort fönster med både vackert glas och bra energivärde.
7 maj
17 maj
Gjuten grund, balkongen riven och de första reglarna resta. Nu börjar man ana hur det kommer att se ut. Roligt att bygget går framåt, mindre roligt är att vi plötsligen är utan våra katterbröder Hasse och Frasse. Frasse blev påkörd av en bil på vägen och Hasse är spårlöst borta sedan några veckor.
28 maj
Hemma efter en jobbresa till Madrid där det faktiskt var några grader svalare än här hemma. Bygget gick vidare medan jag var bortrest.
Vår katt Hasse har återfunnits i Fjälla efter drygt en månad på rymmen. Hoppet var inte ute ändå! Våra nya katter smög mycket försiktigt för att titta på sin nya kompis.