Juni månads händelser

25 Juli
Vi lämnade Aspegården och elektrikerna från Nykils El åt sitt öde för några dagar. Vi bilade upp till Järvsö för att hälsa på goda vänner. Ett trevligt stopp på vägen upp blev i Gävle. Strålande sol och en varm och skön kväll avslutades på en vacker innergård med god mat och musik från ett par som spelade lättlyssnade covers.
I Järvsö började vi med besök i Stenegård. Kul uställningar och en fin trädgård. Efter lunch och köp av nybakat tunnbröd så blev det tid till bad i Kyrksjön. Vädret höll i sig med värme under kvällens grillning. Hemresan gick via Gysinge där vi stannade för fika på Café Udden i bruksmiljö.
6-9 Juli
Mycket händer på gården just nu. Hade tänkt slå vallen själv men vädret och alla andra aktiviteter gjorde att det fick bli maskinstationen istället denna gång. De kom med en sju meter bred slåttermaskin så det gick fort! Nu hoppas jag att vädergudarna är med oss. Radarbilderna är visar att vi ligger i yttersta kanten av ett omfattande regn över södra Sverige.
Bygget av verandan pågår för fullt och nu är även målaren här. Själv har jag pysslat med ett sidoprojekt och bytt ut yttertrappan till annexets övervåning. Mycket pyssliga detaljer som krävs för att få till en stadig trappa!