Juli månads händelser
25 augusti. Ett litet felsteg förra tisdagen när jag skulle hänga upp bilens laddkabel gjorde så jag föll baklänges ner i trapphuset till potatiskällaren. Jag tog emot mig med högerhanden och bröt handleden. Direkt in till akuten där jag röntgades, gipsades och datortomograferades. Bilderna gick till ortopeden och jag fick redan nästa dag ta operationsförberedande prover. Därefter gick akutvården i baklås med fem dagar av fasta inför en operation som ständigt ställdes in. Till slut, efter att jag klagat via Patientnämnden och chefer, flyttades mitt fall från Operation till CKOC. Där opererades jag slutligen en vecka efter min olycka.

Efter att varit trött, stressad och spänd under flera dagar så blev Dagkirurgin CKOC en positiv upplevelse. Lugna, glada och kompetenta människor i personalen! Jag var vaken under hela operationen och hörde hur man borrade och skruvade i armen för att montera en metallplatta i handleden. Tryggt att kunna prata med personalen och veta vad som händer. Efter operationen bjöds jag på kaffe och smörgås och kunde sedan gå till apoteket för att handla nödvändiga smärtstillande medel. Imponerande effektivt, det tog cirka fyra timmar från ankomst till det att jag kunde lämna sjukhuset.
Nu återstår "bara" ett antal veckor av återbeök på ortopeden och rehabiliteringsträning.
4 augusti. Upptäckte att vi fått hyresgäster i inre verkstaden. Trevligt med svalor men det blir nog att städa undan tilltaget senare i höst när de flyttat.